Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wildplukken op Sterrenniveau

augustus 4 @ 10:00 - 16:00

€99,00
Wildplukken

We plukken al jaren wilde kruiden, bloemen, bessen en paddenstoelen voor sterrenchefs. Graag delen wij onze kennis van o.a. de producten die we voor deze topchefs plukken.

Wat is er in het seizoen? Welke eetbare planten neem je mee naar je keuken om er heerlijke gerechten mee te maken? Hoe maak je een siroop van..? Hoe prepareer je je gevonden planten, knoppen en wortels? Welke boeken zijn het beste voor het determineren?
Wat zijn de gevaren?

Judith een van de meest ervaren gidsen binnen Casa Foresta neemt jullie mee op een prachtige wandeling, en gaat met jullie opzoek naar heerlijke producten die ook door sterrenchefs gebruikt worden. Bijvoorbeeld mooie waterkers, winterpostelein bijzondere dennennaalden of klaverzuring. Vervolgens gaan we ergens op een mooi plekje lunchen onder het genot van een goed glas wijn, een biertje of fris. Laat je smaakpapillen op scherp zetten in deze verrassende workshop van in totaal minimaal 6 uur.

En we koken natuurlijk iets gezamenlijks. Geen soepje of iets anders voor de hands liggend maar juist iets dat je niet verwacht. Dus laat je verrassen!

Waar: Sonsbeekpark in Arnhem enf Ressen in de Betuwe
Kosten: €99,-

Gegevens

Datum:
augustus 4
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€99,00

Organisator

Edwin Flores
E-mail
info@casaforesta.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Amsterdam
Sonsbeekpark in Arnhem en Veluwezoom + Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Wildplukken op Sterren Niveau
99,00
Onbeperkt