Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vegan Koken & Wildplukken

09/07/2022 @ 10:00 - 16:00

€99
Wildplukken

Ik Team up met Judith Klappers van www.vegalogisch.nl voor een bijzondere workshop Vegan koken uit de Moestuin inclusief Wildpluk.

Ik pluk al zolang ik leef wilde kruiden, bloemen, bessen en paddenstoelen. Ik schrijf erover in mijn boeken, columns en voor de online jaaropleiding. Graag deel ik mijn kennis met jullie maar ook met andere leuke mensen zoals Judith. Samen willen we onze kennis van koken met wilde kruiden en vegan koken vers uit de moestuin met jullie delen.

En geheel VEGAN.! En wat is dat super leuk! Allemaal vers uit de natuur, vers uit de moestuin. Beter, Verser, Gezonder en natuurlijker kan het bijna niet.

Doe je mee en vooral ga je mee plukken? Welke planten zijn er in het seizoen en hoe smaken ze in het wild en uit de moestuin? En welke prachtige bloemen blijken gewoon eetbaar? Fantastisch kleurrijk op je bord, een lust voor oog en mond. Welke plant geeft dat bittertje, dat zoetje? Verrassend; een plantje dat smaakt naar een Granny Smith, of naar wasabi. De natuur geeft ons zoveel mooie producten om mee te werken!

Wat is er in het seizoen? Welke eetbare planten neem je mee naar je keuken om er heerlijke gerechten mee te maken? Hoe maak je een siroop van..? Hoe prepareer je je gevonden of geteelde planten, knoppen en wortels?

Eerst maken we een prachtige wandeling, en gaan we op zoek naar culinaire wildpluk die sterrenchefs gebruiken. Bijvoorbeeld mooie waterkers, bijzondere dennennaalden of klaverzuring. Vervolgens duiken we de moestuin in om een handsalade te plukken en heel veel ander lekkers!

En dan steken we de handen uit de mouwen met alle mooie producten uit de moestuin en wildpluk. We gaan samen koken onder begeleiding van Judith.

Laat je smaakpapillen op scherp zetten in deze verrassende workshop.

Waar: Ressen tussen Arnhem en Nijmegen in
Kosten: €99,-

Gegevens

Datum:
09/07/2022
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€99

Organisator

Edwin Flores
E-mail
info@casaforesta.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ressen
't Laantje 6
Ressen, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-17179217

Helaas is het niet meer mogelijk je aan te melden voor deze workshop