Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wildplukken op Sterren Niveau

maart 3 @ 10:00 - 16:00

€99,00
Wildplukken

Ik pluk al jaren wilde kruiden, bloemen, bessen en paddenstoelen voor sterrenchefs zoals Jonnie Boer van de Librije , Joris Bijdendijk (Rijks) en vele anderen. Graag deel ik mijn kennis van o.a. de producten die ik voor deze topchefs pluk.

Ga je mee daslook plukken? Deze plant prijkt steeds vaker op de menukaart.. En welke prachtige bloemen blijken gewoon eetbaar? Fantastisch kleurrijk op je bord, een lust voor oog en mond. Welke plant geeft dat bittertje, dat zoetje? Verrassend; een plantje dat smaakt naar een Granny Smith, of naar wasabi. De natuur geeft ons zoveel mooie producten om mee te werken!

Wat is er in het seizoen? Welke eetbare planten neem je mee naar je keuken om er heerlijke gerechten mee te maken? Hoe maak je een siroop van..? Hoe prepareer je je gevonden planten, knoppen en wortels? Welke boeken zijn het beste voor het determineren?
Wat zijn de gevaren?

Eerst maken we een prachtige wandeling, en gaan we op zoek naar culinaire wildpluk die sterrenchefs gebruiken. Bijvoorbeeld mooie waterkers, bijzondere dennennaalden of klaverzuring. Vervolgens gaan we ergens op een mooi plekje lunchen onder het genot van een goed glas wijn, een biertje of fris. Laat je smaakpapillen op scherp zetten in deze verrassende workshop van in totaal minimaal 6 uur.

Waar: Sonsbeekpark in Arnhem
Kosten: €99,-

Gegevens

Datum:
maart 3
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€99,00

Organisator

Edwin Flores
E-mail
info@casaforesta.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ressen
't Laantje 6
Ressen, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-17179217

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar