Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bosbaden Shinrin Yoku & Wildplukken

maart 16 @ 10:00 - 16:00

€99,00
Wildplukken

Workshop Bosbaden en Wildplukken: Word één met het bos

Stilstaan in het bos, ontspannen, voelen, ervaren… Dat is bosbaden. Je geeft jezelf over aan de natuur. Wij zijn als mensen onderdeel van de natuur om ons heen, alleen zijn we de verbinding veelal kwijtgeraakt. Volgens de principes van het bosbaden zijn wij als mensen geëvolueerd vanuit het bos. En tijdens deze workshop brengen wij je graag weer terug naar de oorsprong van wie we zijn. Alle zintuigen gaan aan en prikkels kunnen ongefilterd binnenkomen.

Na een ochtend vol bosbaden gaan we op een wildplukexpeditie. We gaan ervaren hoe het is om je als mens te bewegen in bos en veld. We wakkeren onze oer-instincten aan en foerageren zoals onze voorouders dat deden.
Je leert wat er in het seizoen te vinden is: Welke eetbare planten neem je mee naar je keuken om er heerlijke gerechten mee te maken? Hoe maak je er een siroop van..? Hoe prepareer je je gevonden planten, knoppen en wortels? Welke boeken zijn het beste om mee te determineren?

Aan het eind van deze dag ben je ondergedompeld in de natuur, en is je innerlijke natuurmens aangezet. Het bos is nu jouw speelveld.
We sluiten de dag af met een drankje, en delen wat ervaringen.

Waar:  Arnhem & Ressen
Kosten: €99,-

Gegevens

Datum:
maart 16
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€99,00

Organisator

Edwin Flores
E-mail
info@casaforesta.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ressen
't Laantje 6
Ressen, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-17179217

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar