Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wildpluk&Eetbare Paddenstoelen

25/06/2023 @ 10:00 - 16:00

€99,00
Paddenstoelen-zoeken

Combi Wildpluk & Paddenstoelen zoeken

Een prachtige combinatie wandeling van eetbare wildpluk en wilde paddenstoelen!

Ieder seizoen geeft zijn eigen prachtige eetbare, smakelijke paddenstoelen. Hun namen spreken tot onze verbeelding. Zo geeft het voorjaar ons morieljes, terwijl je in de zomer misschien eekhoorntjesbrood kunt vinden. En in de herfst, en in de winter, kun je op zoek naar oesterzwammen, fluweelpootjes en soms zelfs de witte kluifzwam.

Wij nemen je mee op ontdekkingstocht naar paddenstoelen en leren je de fijne kneepjes van het determineren. We maken een prachtige wandeling door verschillende landschappen en komen op bijzondere locaties. Het is een geruisloze jacht, waarbij het niet gaat om de kilo’s paddenstoelen, maar om de kennisoverdracht en de beleving.

Wat je leert:
▪ het landschap lezen, zodat je weet welke wildpluk je waar kunt verwachten
▪ hoe determineer je paddenstoelen?
▪ waar vind je ze?
▪ wat zijn de gevaren, wat de fabeltjes?
▪ waarom is het best wel eenvoudig?

Leer het allemaal tijdens deze prachtige workshop van ongeveer 5 tot 6 uur. Na afloop kun je minstens vijf eetbare paddenstoelen determineren, en weet je wanneer en waar je ze kunt vinden. Ik vertel tijdens de hunt alles over het lezen van het landschap, wat je waar kan verwachten aan eetbare zaken uit de natuur. Dat gaat verder dan alleen paddenstoelen; denk aan eetbare planten, noten en vruchten. Een heerlijke maaltijd is inbegrepen, een bijzondere ervaring onder het genot van een biertje, wijn of fris. Laat je verrassen!

Waar: Arnhem
Kosten: €99,-

Gegevens

Datum:
25/06/2023
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€99,00

Organisator

Edwin Flores
E-mail
info@casaforesta.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ressen
't Laantje 6
Ressen, Gelderland Nederland
Telefoon
06-17179217

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar