Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eetbare & Medicinale Paddenstoelen Zoeken

21/01/2023 @ 09:00 - 14:00

€99,00
Paddenstoelen-zoeken

Een prachtige combinatie wandeling van Medicinale & Eetbare wilde paddenstoelen!

Ieder seizoen geeft zijn eigen prachtige medicinale paddenstoelen. Hun namen spreken tot onze verbeelding. Zo geeft het voorjaar ons cordiceps, terwijl je in de zomer misschien de lakzwam kunt vinden. Of wat dacht je van Chaga zoeken in een berkenbos tijdens een winterse wandeling. We gaan nu specifiek kijken naar Medicinale Paddenstoelen in het bos en veld.!

Wij nemen je mee op ontdekkingstocht naar paddenstoelen en leren je de fijne kneepjes van het determineren. We maken een prachtige wandeling door verschillende landschappen en komen op bijzondere locaties. Het is een geruisloze jacht, waarbij het niet gaat om de kilo’s paddenstoelen, maar om de kennisoverdracht en de beleving.

Wat je leert:
▪ het landschap lezen, zodat je weet welke medicinale en eetbare wilde paddenstoelen kunt verwachten
▪ hoe determineer je paddenstoelen?
▪ waar vind je ze?
▪ wat zijn de gevaren, wat de fabeltjes?

▪ waarom is het best wel eenvoudig?

▪ maar leer ook een tinctuur maken

Leer het allemaal tijdens deze prachtige workshop van ongeveer 5 tot 6 uur. Na afloop kun je minstens vijf medicinale paddenstoelen determineren, en weet je wanneer en waar je ze kunt vinden. Wij vertellen jou tjjdens de hunt alles over het lezen van het landschap, wat je waar kan verwachten aan medicinale paddenstoelen.
Een kleine lunch is inbegrepen, een bijzondere ervaring onder het genot van je eigen gemaakte medicinale paddenstoelen thee! Laat je verrassen!

Waar: Arnhem
Kosten: €99,-

Gegevens

Datum:
21/01/2023
Tijd:
09:00 - 14:00
Kosten:
€99,00

Organisator

Edwin Flores
E-mail
info@casaforesta.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ressen
't Laantje 6
Ressen, Gelderland Nederland
Telefoon
06-17179217

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar